Route

English

Route – Fiets

Vanaf Groningen Hoofdstation: Ga op de Stationsweg linksaf en blijf doorfietsen tot bij het tweede kruispunt met stoplichten. Ga daar rechtsaf (richting de Mediamarkt). Dan direct na de brug linksaf (Eendrachtskade Noordzijde). Ga op de kruising met de A-weg linksaf (richting ‘Hoogkerk’). Blijf doorfietsen tot het McDonalds restaurant. Steek daar de weg over naar links (Energieweg) en fiets door tot de fietsbrug. Stal daar je fiets en steek de brug over. Proost!

Vanaf Groningen Grote Markt: Loop met je fiets naar Bakker Bart en loop dan door tot de Vismarkt. Volg de weg vanaf de Vismarkt (langs de Albert Heijn Korenbeurs, A-weg en Hoendiep) tot aan de McDonalds Hoendiep. Steek daar de weg over naar links (Energieweg) en fiets door tot de fietsbrug. Stal daar je fiets en steek de brug over. Proost!

Route – Openbaar vervoer

Vanaf Groningen Hoofdstation: Buslijn 8 richting ‘Hoogkerk Dorp’ vertrekt om 22 en 52 minuten na het uur vanaf perron F. In een kleine 10 minuten brengt deze bus je naar halte ‘Atoomweg’ (bij de McDonalds). Steek bij de bushalte de weg over richting het Gulf Station en volg de Energieweg naar links tot bij de fietsbrug. Steek de brug over en je vindt Just in Baxfest 2024! Proost!

Route – AUto

Waarom kom je in hemelsnaam met de auto naar een bierfestival?!? Zelf weten, maar hou er rekening mee dat er veel werkzaamheden in en rondom Groningen zijn tot en met september 2024. Hier zijn de routes die je kunt volgen met de auto:

Vanuit de richting Drachten (A7): Je hebt geluk! Op deze route zijn in het pinksterweekend geen werkzaamheden gepland. Neem op de A7 afrit richting Ring West / Winsum (N370). Neem afrit 17 richting Centrum / Schilderswijk. Direct onderaan de afslag neem je de tweede afrit op de minirotonde (linksaf) en je rijdt de Suikerlaan op. Je kunt parkeren achter de Suiker.

Vanuit de richting Assen (A28): Je hebt geluk! Op deze route zijn in het pinksterweekend geen werkzaamheden gepland. Neem op knooppunt Julianaplein de A7 richting Drachten en dan direct de afrit Ring West / Winsum (N370). Neem afrit 17 richting Centrum / Schilderswijk. Direct onderaan de afslag neem je de tweede afrit op de minirotonde (linksaf) en je rijdt de Suikerlaan op. Je kunt parkeren achter de Suiker.

Vanuit de richting Hoogezand / Winschoten (A7): You’re in a world of hurt. De ring Zuid is afgesloten dus je zult helemaal om de stad heen moeten rijden. Volg de N46 richting Eemshaven blijf deze volgen en ga de N370 op richting Zuidhorn. Volg de N370 richting Drachten en blijf deze volgen, neem dan afrit 17 (Hoogkerk). Onderaan de afrit steek je rotonde over (tweede afslag). Bij de volgende rotonde neem je de eerste afslag (rechtsaf) en je rijdt de Suikerlaan op. Je kunt parkeren achter de Suiker.

Vanuit de richting Winsum / Eemshaven: Volg de ring west (N370) richting Drachten en blijf deze volgen, neem dan afrit 17 (Hoogkerk). Onderaan de afrit steek je rotonde over (tweede afslag). Bij de volgende rotonde neem je de eerste afslag (rechtsaf) en je rijdt de Suikerlaan op. Je kunt parkeren achter de Suiker.

Route – Waterscooter

Omdat in vroegere tijden suikerbieten werden aangevoerd via vervoersmiddelen als de trekschuit, ligt de Suiker aan het water. Je kunt er dus voor kiezen om op je waterscooter naar Just in Baxfest 2024 te komen.

Vanaf het van Starkenborghkanaal vanuit Friesland: Ga na Aduard rechtsaf het Aduarderdiep op. Volg dit tot de splitsing. Hou daar links aan. Na de Hoendiepbrug ga je links. Na ongeveer 2 kilometer ligt de Suiker aan je rechterkant. Proost!

Vanaf het van Starkenborghkanaal vanuit de Stad: Ga na de Dorkwerderburg linksaf het Aduarderdiep op. Volg dit tot de splitsing. Hou daar links aan. Na de Hoendiepbrug ga je links. Na ongeveer 2 kilometer ligt de Suiker aan je rechterkant. Proost!