Money and the Man

English

Zondag 19 mei, 20:00

Just in Baxfest is niet alleen craft bier. Op de zondag wordt de line-up op de Vera Stage versterkt door Money and the Man.

Hun sound is een intrigerende mix van blues, garage rock en indie-invloeden, waardoor ze een uniek en eigenzinnig geluid creëren dat niet onopgemerkt blijft.

Wie zijn die lui?

In het bruisende en diverse muzieklandschap van Zwolle komt het dynamische rockduo Money & The Man naar voren. Opgericht in 2013, betoveren zanger-gitarist Henk Wesselink en drummer Ymte Koekkoek het publiek met hun rauwe energie en indringende optredens.

Henk Wesselink en Ymte Koekkoek waren klasgenoten, maar het was niet meteen liefde op het eerste gezicht. Het tij keerde echter toen ze in 2013 voor een muzikale opdracht werden opgesloten in een studio. Vanaf dat moment waren ze onvermijdelijk en onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Het duo smeedde in de daaropvolgende jaren hun sound, geïnspireerd door invloeden als The Black Keys en Arctic Monkeys. Wat begon als een onstuimige en energieke bluesrock heeft zich ontwikkeld tot een verfijnde mix van krachtige gitaarriffs en onweerstaanbare ritmes. Ze weten hun muziek te doordrenken met oneven maatsoorten en onverwachte tempowisselingen, wat hun sound een vernuftige twist geeft.

Het duo heeft sinds hun oprichting een opwindende reis doorgemaakt en met hun onwrikbare vastberadenheid en liefde voor muziek, blijven ze nieuwe hoogten bereiken. In februari 2024 komen ze met hun langverwachte nieuwe album, waarvan de eerste singles al in september 2023 zullen worden uitgebracht. Met hun onstilbare honger naar groei en hun compromisloze passie voor hun vak, is Money & The Man klaar om de wereld te veroveren met hun onweerstaanbare rock ‘n’ roll.

Meer weten over Money and the Man?

Klik hier maar eens op!
Facebook Link