Bermuda Craft Brewing

Bermuda Craft Brewing

English

De Bermuda driehoek laat niet alleen dingen verdwijnen, er komt ook iets heel cools uit voort: Bermuda Craft Brewing. Een van de brouwers heeft ook bij Bax Beer Brewery gewerkt, maar als brouwerij komt Bermuda Craft Brewing voor het eerst naar Europa. Dit moet je hebben (want na ons festival moet je eerst naar Bermuda vliegen om het nog een keer te proeven).

Wie zijn die lui?

Vrienden Freddy en Cameron experimenteerden met thuisbrouwsels en creëerden bier om van te genieten met familie en vrienden – meestal gemaakt in Camerons garage. Toen ze hun passie voor bier combineerden met hun liefde voor het eiland, werd het al snel serieuzer en werd Bermuda Craft Brewing geboren. Met een beperkt aanbod van lokaal bier op het eiland lag de kans voor het grijpen.

De jongens lanceerden drie vlaggenschipbieren (Citra smash, 64west & whitecaps) die in de loop der jaren werden verfijnd. Ze zijn nu een volwaardige, bescheiden, no-fuss microbrouwerij in het hart van het eiland, al hun bieren worden met trots gebrouwen en ingeblikt in Bermuda.

Meer weten over Bermuda Craft Brewing?

Klik hier maar eens op!
Untappd Facebook Instagram Link