Ārpus Brewing Co.

English

Wie denkt dat speciaalbieren namen moeten hebben die afkomstig zijn van rock-‘n-roll, films, seriemoordenaars, vitamines, acteurs, pornosterren, bandwagons – nou ja, je begrijpt wel wat we bedoelen. Wie dat denkt, kent Ārpus duidelijk niet. Bij Ārpus besteden ze geen dagen aan het bedenken van grappige namen om hun bieren te beschrijven; ze beschrijven ze gewoon! Dus als ze een bier TDH Riwaka DIPA noemen, weet je dat het een Triple Dry Hopped Double IPA is met Riwaka-hop. Simpel zat!

Wie zijn die lui?

Ārpus Brewing Co. is een onafhankelijke microbrouwerij, opgericht in 2017 door speciaalbiergeeks uit Letland. Ze zijn gevestigd net buiten de Letse hoofdstad Riga. Ārpus brouwt waar ze van houden: sappige hoppige bieren, fruitige zure bieren en gedurfde imperial stouts. Ārpus Brewing Co. is verkozen tot #1 brouwerij in de Baltische Staten op Untappd.

Ārpus is het Letse woord voor ‘buiten de lijntjes’. Eigenlijk net als hun bieren: buiten de lijntjes voor ‘mensen die dapper genoeg zijn om uit hun comfortzone te stappen’.

Meer weten over Ārpus Brewing Co.?

Klik hier maar eens op!
Untappd Facebook Instagram Link