Fifth Frame

5thframe

English

Ok, stel je dit eens voor: Je bent in de VS, je bezoekt een kleine brouwerij, je vertelt de eigenaar dat je een festival plant en hij reageert door te zeggen: ‘Can I come?’

Dit is ongeveer wat er gebeurde met Kasper toen hij Jon van Fifth Frame Brewing Co. in NY ontmoette. Dus hier zijn we om deze geweldige toevoeging aan onze line-up aan te kondigen. Sinds ze begonnen met brouwen in 2017 hebben ze meer dan 400 verschillende bieren gemaakt in meer dan 50 verschillende stijlen.

Met een gemiddelde Untappd-score van 4,08 kunnen we wel zeggen dat ze weten hoe ze een goed bier moeten brouwen.

Wie zijn die lui?

Jon, Wade en Jarred, 3 fans van koffie, bowlen en bier richtten in 2017 Fifth Frame op. In de ochtend is het een ontbijtrestaurant cq koffietent en na de middag een craft beer bar. En het bowlen? In de tent staat meubilair dat uit een oude bowling baan is gered. Net als de naam: de Fifth Frame is een ronde in bowlen die ook wel ‘the beer frame’ genoemd wordt: als je daar de laagste score haalt moet je een rondje geven.


Fifth Frame staat bekend om zijn IPA’s, bieren met koffie EN de Bath Bombs: ontzettend vette pastry sours. Grijp je kans om deze bieren te proeven tijden Just in Baxfest 2024.

Meer weten over Fifth Frame?

Klik hier maar eens op!
Untappd Facebook Instagram Link